Wedstijdgroepen

We hebben een grote actieve wedstrijd groepen. We hebben 3 wedstrijd groepen: Boksen, Kickboksen en kickboksen Jeugd. Deze groepen trainen apart van de recreatieve sporters. Dit zorgt er voor dat deze fanatieke sporters met hetzelfde doelen op een hoog niveau kunnen trainen.

Trainen met weekschema’s

Met de sporters creëren we specifieke week schema’s waarin we de trainingen op splitsen in de diverse facetten zoals conditie en kracht training, techniek en spar sessies. Hiermee plannen we de trainingssessie zo in zodat je lichaam altijd voldoende tijd heeft voor herstel waarbij altijd gekeken wordt naar het het einddoel (de wedstrijd)

Gediplomeerde trainers

Allround Boxing zijn erkent met een VA (Vechtsport Autoriteit) keurmerk en gediplomeerde SKMO (Stichting Kickboksen MMA Opleidingen) trainers die vakbekwaam jouw de kneepjes van het kickboksen leren. Daarnaast is Allround Boxing aangesloten bij diverse kickboks bonden zoals: WMTA en WFCA.

Challenges

Allround Boxing organiseert naast de wekelijkse groepstrainingen ook andere activiteiten rond om de sport. Gedurende de wintermaanden organiseren we ieder jaar een Fitheid Challenge. Deze uitdaging zorgen we ervoor dat de sporters gemotiveerd blijven en een trainingsdoel hebben om door de sleur van de winter heen te komen.

Clubwedstrijden

Jaarlijks organiseren we clubwedstrijden om onze sporters te testen welk niveau ze staan. Dit gebeurd op een sportieve en vriendschappelijke wijze. De sporters hebben dan weer direct een doel om naar te trainen.

Extra activiteiten

Uitjes zoals opstakelrun, bostrainingen. Allround Boxing heeft een grote groep vrijwilligers die met plezier deze activiteiten organiseren en begeleiden.