topprestaties en respect

Kickboksen bij Allround Boxing gebeurt in diverse groepen zoals:

  • jeugd 4 tm 9,
  • jeugd 10 tm 13 jaar
  • Volwassenen vanaf 14 jaar
  • Dames Kickboksen vanaf 14jaar

De Kickboks groepen zijn gemengde groepen met uitzondering van de ladies only groep. We leren kickboksen onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers.
De trainers leren je boksen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving waarbij wederzijds respect bovenaan staat.

Kickbokstraining

De trainingen bij Allround Boxing zijn nooit saai, omdat de gediplomeerde trainers iedere keer een andere training discipline verzinnen met veel variatie tussen kickboksstijlen, combinaties, spelvormen en conditie. In de trainingen is iedereen gelijkwaardig en leren we van elkaar. Voor gevorderde en wedstrijd sporters hebben we een aparte training.

Gediplomeerde trainers

Allround Boxing zijn erkent met een VA (Vechtsport Autoriteit) keurmerk en gediplomeerde SKMO (Stichting Kickboksen MMA Opleidingen) trainers die vakbekwaam jouw de kneepjes van het kickboksen leren. Daarnaast is Allround Boxing aangesloten bij diverse kickboks bonden zoals: WMTA en WFCA.

Kom een keer lekker met ons mee trainen

WIJ “DE LEDEN” NODIGEN JOUW UIT OM EENS LEKKER EEN UURTJE GRATIS MET ONS MEE TE TRAINEN. KOM GERUST EEN KEERTJE LANGS OM DE UNIEKE SFEER TE PROEVEN BIJ ALLROUND BOXING.