Krachthome

Allround Boxing heeft haar eigen krachthome/gym om zelf of onder begeleiding uw kracht en conditie te verbeteren, trainen bij Allround Boxing doen we onder het motto: Als je denkt dat je niet meer kan, doe er nog drie! Ze worden niet geboren ze worden hier gemaakt.

Alles wat je nodig hebt

Het krachthome is volledig ingericht voor functioneel trainen dat wil zeggen dat functionele bewegingen maakt die je in het dagelijkse leven en in de vechtsporten gebruikt. We maken tijdens deze trainingen van bijvoorbeeld: Kettlebel, Bulgarianbag, Halterstangen, Dumbels etc. Voor de cardio hebben we een loopband en een airbike staan.

Allround

Het krachthome is ideaal te gebruiken voor fanatieke sporters om afwisseling te creëren tussen de groepslessen en zelfstandig krachttraining en conditietraining. Zo is het krachthome te reserveren zodat je zelf of met je vrienden lekker een uurtje kan uitleven.

Personal trainer

Het krachthome wordt ook gebruikt in combinatie met een personal trainer voor degene die graag begeleid willen worden met de trainingen of als je zelf niet direct de inspiratie hebt om een eigen training te bedenken. De personal trainer is er dan ook direct om u te begeleiden bij de perfect uitvoering van de oefeningen.