Boksen bij allround boxing

Bij Allround Boxing boksen we met een gemengde groep. De groep bestaat uit beginners en gevorderde boksers. En staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Die leren je boksen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving waarbij wederzijds respect bovenaan staat.

gevarieerde trainingen

Gediplomeerde trainers iedere keer een andere training discipline verzinnen met veel variatie tussen boksstijlen, stootcombinaties, spelvormen en conditie. Door de ontspannen sfeer wordt veel gelachen tijdens de bokslessen maar ook veel gezweet door de intensieve training.

Aangesloten bij de nederlandse boks bond

Allround Boxing is aangesloten bij de Nederlandse Boks Bond (nbb) waarvan uit onze trainers gediplomeerd zijn om op een veilige en verantwoorde methode boksles te geven evenals het trainen en begeleiden van wedstrijd boksers in en rond de ring.

Prive trainingen

Allround boxing geeft ook privé trainingen voor degene die net even een stapje verder willen gaan. Deze 1 op 1 trainingen geven de sporters een extra boost om zo sneller naar een hoger niveau te komen. Je kunt hierbij denken aan bokstechnieken en uithoudingsvermogen. In de privé trainingen wordt voornamelijk getraind met de padsen om zo de snelheid en de technieken goed aan te leren. Ook is het mogelijk om in een kleine groep te trainen tot en met 4 personen. Privé-trainingen worden al gegeven vanaf € 30,– EUR per uur.

Gratis proefles

Wij ”de leden” nodigen jouw uit om eens lekker een uurtje gratis met ons mee te trainen. we trainen op dinsdag van 20:00 uur tot 21:00 uur en donderdag van 19:00 uur tot 20:00 uur. Voor de gevorderde bokser is er een extra training op vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur. Kom gerust een keertje langs om de unieke sfeer te proeven bij Allround Boxing.