Dames Kickboksen

Iedere woensdag geven we kickboks training alleen voor de dames. Tijdens deze training wordt er gewerkt aan de de zelfverdediging en conditie. We trainen de dames op de correcte kickboks technieken. Kickboksen is een intensieve sport waarbij je al je spiergroepen gebruikt, hierdoor verbrand je veel calorie├źn.

Ladies only

De dames kickboks lessen zijn er specifiek voor de dames die niet direct met de gemende groep wilt mee trainen. De trainingen worden gegeven door een vrouwelijke trainster. Op een gezellige manier in samenspel met ladies talk genieten de dames van een uurtje vol uit actief sporten.

8 redenen waarom je als dame wilt leren kickboksen

  1. Je verbrandt calorie├źn
  2. Je kunt jezelf verdedigen
  3. Je wordt een krachtige dame
  4. Je wordt mentaal sterker
  5. Je leert doorzetten\
  6. Je krijgt een top conditie
  7. Stress afreageren
  8. Je krijgt een killer body, mooie en strakke BBB (billen, benen, buik)

Gediplomeerde trainers

Allround Boxing zijn erkent met een VA (Vechtsport Autoriteit) keurmerk en gediplomeerde SKMO (Stichting Kickboksen MMA Opleidingen) trainers die vakbekwaam jouw de kneepjes van het kickboksen leren. Daarnaast is Allround Boxing aangesloten bij diverse kickboks bonden zoals: WMTA en WFCA.

Kom een keer lekker met ons mee trainen

Wij “de leden” nodigen jouw uit om eens lekker een uurtje gratis met ons mee te trainen. We trainen op maandag en woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur. Voor de gevorderde kickbokser en wedstrijd sporter is er een extra training op vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur. Kom gerust een keertje langs om de unieke sfeer te proeven bij Allround Boxing.