ZPC: Zak, pad en circuit training

De Zak, Pads en Circuit training zijn trainingsronden van 45 minuten. Deze training is ideaal om je conditie op te bouwen. In deze conditie en kracht trainingen worden boks en kickbokstechnieken toegepast zonder fysiek contact. Deze trainingen worden door onze trainers zo in elkaar gezet zodat er een grote variatie is in de trainings-technieken. Iedere training is anders, de ene keer word er getraind op de zakken of pads de andere keer heeft de trainer een circuit uitgezet om de kracht en conditie een boost te geven.

Zak trainingen

De trainingen op de bokszakken, leren we niet alleen de bokstechnieken. Maar ook tempo en krachtenwisselingen om de conditie te vergroten. Een bokszak training is perfect om je na een drukke dag even helemaal uitleven en je laatste beetje energie er uit te gooien. Dit zorg ervoor dat je je hoofd even helemaal kan resetten voor de volgende dag.

Pad trainingen

Bij padtraining ligt de nadruk vooral op focus en techniek, hier wordt specifiek gewerkt met stoten combinaties. Omdat dit geen stilstaand object is en geen regelmaat zit in het ophouden van de pads, leer je zo je stoot combinaties te timen. Je traint je conditie omdat de combinaties steeds moeilijker worden om uitvoeren wanneer je vermoeid raakt.

Circuit Training

Een circuit training bestaat uit verschillende oefeningen die worden uitgevoerd op herhaling en of tijd. Onze circuit trainingen zijn high intencity trainingen. Door het hoge tempo van de oefeningen op eigen lichaamsgewicht ga je tot het uiterste en geef je alles in een korte tijd.

Prive trainingen

AAllround Boxing geeft ook privé trainingen voor degene die net even een stapje verder willen gaan. Deze 1 op 1 trainingen geven de sporters een extra boost om zo sneller naar een hoger niveau te komen. Je kunt hierbij denken aan kickbokstechnieken en uithoudingsvermogen. In de privé trainingen wordt voornamelijk getraind met padsen om ze de snelheid en de technieken goed aan te leren. Ook is het mogelijk om in een kleine groep te trainen tot en met 4 personen. Privé trainingen worden al gegeven vanaf € 30.00 per uur.

Kom een keer lekker met ons mee trainen

Wij “de leden” nodigen jouw uit om eens lekker een uurtje gratis met ons mee te trainen. We trainen op maandag en woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur. Voor de gevorderde kickbokser en wedstrijd sporter is er een extra training op vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur. Kom gerust een keertje langs om de unieke sfeer te proeven bij Allround Boxing.