Zaktraining

Onze zaktraining gaat veel verder dan alleen maar conditie opbouwen. Een zaktraining kan uitermate geschikt zijn om je techniek, snelheid, kracht en voetenwerk te verbeteren. Bij onze zaktrainingen leren wij u boksen of kickboksen zonder fysiek contact.

Pads training

Pads training Het is belangrijk dat een Bokser of kickbokser traint op pads. Het is erg goed voor je Focus uithoudingsvermogen en kracht. Pad training is een training waarbij u 1 op 1 gevechtstechnieken uitvoert op stoot/trapkussens (pads). Het is een uitdagende en effectieve manier om niet alleen uw conditie focus te verbeteren, maar ook kunt u hiermee eventueel werken aan verbetering van uw boks/kickboks-technieken.

Circuit Training

Circuit Training staat voor een High Intensity Interval Training. Je traint hiermee voornamelijk je cardiovasculaire systeem mee. Het is gebaseerd op korte intensieve oefeningen gevolgd door een korte rust. Vaak is de verhouding hiervan 2:1, denk hierbij aan 60sec actie en 30sec rust. Dit voer je uiteraard meerdere keren uit achter elkaar. Doordat je intensieve oefeningen doet, heeft je lichaam ook langere tijd nodig te herstellen . Dit geeft je lichaam de mogelijkheid over langere periode vet te verbranden. Vetverbranding als doelstelling van jou training kan dan ook uitstekend met circuit Training. Naast het voordeel van vetverbranding bij deze trainingsmethode, is de toename van je VO2max nog een voordeel van HIIT Training. Een toename van je VO2max wil zeggen dat jij je longinhoud vergoot wat je algehele conditie ten goede zal komen.