Josien Hoogeveen - Administateur

Josien Hoogeveen
CEO
Josien is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden bij Allround Boxing. Ze traint zelf drie keer in de week. Tevens is Josien de contactpersoon bij Allround Boxing voor al uw vragen.

Bjorn Hoogeveen - Trainer

Bjorn Hoogeveen
Hoofd Trainer Allround Boxing
Bjorn is in 1992 begonnen met boksen bij Boxing Alphen. Later is hij gaan kickboksen en heeft hij in beide sporten wedstrijden gebokst. In 2001 is hij begonnen met lesgeven. In de tussentijd heeft hij diploma’s gehaald voor Jeugd bokstrainer, Kickboks leraar A, Kickboks leraar B, Progressive Calisthenics, Kettlebell trainer en een E.H.B.O. diploma.

Arie Versluis - Trainer

Arie Versluis
Hoofd Trainer Kinderen
Arie is op zijn vierde jaar begonnen met thaiboksen en kickboksen. Hij geeft kickboksles aan de jeugd en verzorgd het lesgeven aan recreanten. Arie heeft diploma’s voor Jeugdkickbokstrainer en kickboksleraar B.

Kali Versluis - Trainer

Kali Versluis
Hoofd Trainer Dames
Kali is al sinds haar jeugd bezig met thaiboksen en kickboksen. Ze heeft meerdere wedstrijden gebokst en is sinds een aantal jaren trainer van de dames groep bij Allround Boxing. Kali heeft diploma’s voor Jeugdkickbokstrainer en kickboksleraar B.

Jeffrey van den Elshout - Trainer

Jeffrey van den Elshout
Trainer
Jeffrey was 17 jaar toen hij begon met boksen. Op zijn 20ste is hij erbij gaan Thaiboksen. Bij Allround Boxing geeft hij kickbox lessen op woensdag.

Yann-Erik Wientjes - Allround bestuurder

Yann-Erik Wientjes
Allround bestuurder
Yann-Erik is bestuurslid bij Allround Boxing en inzetbaar op ieder vlak (Allround). Tot zijn 32e heeft hij 15 jaar lang op thaiboksen gezeten. Na een lange periode squash en golf te hebben gedaan, is hij nu weer aan het boksen.

Melanie Stapelkamp - Marketeer

Melanie Stapelkamp
Marketeer
Melanie is bij Allround Boxing begonnen met de zak training. Na enige tijd is ze overgestapt naar het boksen. Af en toe pikt ze ook nog wel eens een kickboksles mee voor de variatie. Ze beheert de social media accounts van Allround Boxing en houdt zich bezig met de marketing binnen de club.