Trainer Josien

Josien Hoogeveen
CEO
Josien is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden bij Allround Boxing. Ze traint zelf drie keer in de week. Tevens is Josien de contactpersoon bij Allround Boxing voor al uw vragen.

Trainer Bjorn

Bjorn Hoogeveen
Hoofd Trainer Allround Boxing
Bjorn is in 1992 begonnen met boksen bij Boxing Alphen. Later is hij gaan kickboksen en heeft hij in beide sporten wedstrijden gebokst. In 2001 is hij begonnen met lesgeven. In de tussentijd heeft hij diploma’s gehaald voor Jeugd bokstrainer, Kickboks leraar A, Kickboks leraar B, Progressive Calisthenics, Kettlebell trainer en een E.H.B.O. diploma.

Trainer Kali

Kali Versluis
Hoofd Trainer Dames
Kali is al sinds haar jeugd bezig met thaiboksen en kickboksen. Ze heeft meerdere wedstrijden gebokst en is sinds een aantal jaren trainer van de dames groep bij Allround Boxing. Kali heeft diploma’s voor Jeugdkickbokstrainer en kickboksleraar B.

Trainer Jeffrey

Jeffrey van den Elshout
Trainer
Jeffrey was 17 jaar toen hij begon met boksen. Op zijn 20ste is hij erbij gaan Thaiboksen. Bij Allround Boxing geeft hij kickbox lessen op woensdag.

Trainer Geert Jan

Geert-Jan
Trainer
Geert-Jan doet al vanaf zijn 14e jaar aan krachtsport en fitness, verder loopt hij veel hard en springt hij af en toe op de mountainbike.
10 jaar geleden is hij begonnen met Krav Maga (Israëlische militaire vechtsport).
Nu bokst hij veel en af en toe een rondje kickboksen.
Hij geeft kickboks les aan kinderen van 4 t/m 12 jaar en valt in bij andere lessen waar nodig.

Trainer Deniz

Deniz
Trainer
Deniz geeft bij Allround Boxing de lessen MMA. Door zijn jarenlange ervaring met Brazilian jiu jitsu (BJJ) leert Deniz je in zijn lessen alle technieken die je nodig hebt om je tegenstander te controleren en submitten, zoals arm bars, chokes en leg locks. Deniz is een gedreven en ervaren trainer, die technieken in zijn lessen afwisselt met een goede dosis humor. Zijn lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Deniz is een purple belt BJJ en heeft wedstrijdervaring in zowel BJJ als MMA. Onlangs heeft hij de opleiding Aalo Fitness Trainer Level 1 afgerond.

Trainer Mike

Mike de wit
Trainer
Mike was 13 jaar toen hij begon met kickboksen. Vanaf 18 jaar heeft Mike zich vooral gericht op fitness en krachttraining. Een aantal jaar geleden zijn mixed martial arts trainingen en bokstrainingen hiernaast gekomen bij verschillende sportscholen. Eind 2018 is Mike verbonden aan Allround Boxing waar hij de ZPC trainingen en de kickboks lessen verzorgt. Mike is tevens wedstrijdbokser voor Allround Boxing.

Trainer Jan Erik

Yann-Erik Wientjes
Allround bestuurder
Yann-Erik is bestuurslid bij Allround Boxing en inzetbaar op ieder vlak (Allround). Tot zijn 32e heeft hij 15 jaar lang op thaiboksen gezeten. Na een lange periode squash en golf te hebben gedaan, is hij nu weer aan het boksen.