Mixed Martial Arts (MMA)

Bij Allround Boxing geven we een keer per week MMA(Mixed Martial Arts) les en een keer per week BJJ (Braziliaans Jiu-Jitsu). Bij deze trainingen leren we de sporters het complete plaatje van MMA waarbij we specifiek ingaan op deze stijl van de vechtsport. Omdat bij het MMA-technieken uit verschillende sporten gebruikt worden trainen de deelnemers ook mee bij de boks en kickboks lessen. Het Grondwerk leren ze bij onze BJJ (Braziliaans Jiu-Jitsu) les.

BJJ training

Bij het Braziliaans Jiu-Jitsu (BJJ) is een op grapling gericht vechtsport. Het doel is een tegenstander te controleren op de grond, en vervolgens op te laten geven door middel van een submissie. In de praktijk kan eigenlijk alles een submissie zijn, zolang de ander maar opgeeft. BJJ staat in het algemeen ook wel bekend als grondvechten.

Vakbewaame trainers

Allround Boxing zijn erkent met een VA (Vechtsport Autoriteit) keurmerk en gediplomeerde SKMO (Stichting Kickboksen MMA opleidingen) trainers die vakbekwaam jouw de kneepjes van het MMA leren. Daarnaast is Allround Boxing aangesloten bij diverse MMA bonden zoals: WMTA en WFCA.

Kom een keer lekker met ons mee trainen

Wij “de leden” nodigen jouw uit om eens lekker een uurtje gratis met ons mee te trainen. We trainen op maandag en woensdag van 19:00 uur tot 20:00 uur. Voor de gevorderde kickbokser en wedstrijd sporter is er een extra training op vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur. Kom gerust een keertje langs om de unieke sfeer te proeven bij Allround Boxing.