Boksen

Bij Allround Boxing boksen we met een gemengde groep. De groep bestaat uit beginners en gevorderde boksers. En staan onder leiding van gediplomeerde trainers. Die leren je boksen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving waarbij wederzijds respect bovenaan staat.

Kickboksen

Allround Boxing heeft Gediplomeerde trainers die iedere keer een andere training disciplines verzinnen met veel variatie tussen kickboksstijlen, combinaties, spelvormen en conditie. In de trainingen is iedereen gelijkwaardig en leren we van elkaar. Voor gevorderde en wedstrijd sporters hebben we een aparte training.

kickboksen dames

Iedere woensdag geven we kickboks training alleen voor de dames. Tijdens deze training wordt er gewerkt aan de zelfverdediging en conditie. We trainen de dames op de correcte kickboks technieken. Kickboksen is een intensieve sport waarbij je al je spiergroepen gebruikt hierdoor verbrand je veel calorieën.

Kickboksen jeugd

Bij allround boxing geven we de jeugd les in spelvorm, dit houdt in dat de kinderen niet alleen gedrild worden (op de wedstrijd groep na) maar er ook tijd is voor sportieve spelletjes. Door deze spelletjes leren we de kinderen trap en stoot technieken. Hoe jonger het kind hoe meer spelvormen we in de les verwerken.

MMA / BJJ

MMA staat voor Mixed Martial Arts.

Een vechtsport die constant aan het groeien is en binnenkort de grootste vechtsport van de wereld zal zijn. MMA is een vechtsport waarbij verschillende vechtsporten gecombineerd worden, zoals Braziliaanse Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Het bijzondere aan MMA is dat zowel staand als op de grond gevochten mag worden.

Zak, Pads en Circuit Training

De zak, pads en circuit training zijn trainingsronden van 45 minuten waar de eerste 25 minuten een circuittraining is en de daarop volgende 20 minuten zak en of pads training, deze training is primair gebaseerd op conditie en uithoudingsvermogen. Deze training wordt gecombineerd met techniek voor boksen en kickboksen zonder fysiek contact.

Wedstrijden en Activiteiten

voor de gevorderde leden organiseert de sportschool ook demo’s en wedstrijden leuk om te testen waar je nu eigenlijk staat binnen de boks, kickboks en mma wereld

krachttraining

Allround boxing heeft haar eigen krachthome/gym om zelf of onder begeleiding uw spiergroepen te verbeteren, trainen bij allround boxing doen we onder het motto: “Als je denkt dat je niet meer kan, doe er nog drie!”. Bikkels worden immers niet geboren die worden hier gemaakt.

lestijden

Allround Boxing is door de week iedere avond geopend voor onze leden, op afspraak kan er worden afgeweken van de vaste openingstijden. Wel zo prettig een flexibele sportschool die rekening houdt met uw tijdschema’s

tarieven

U kunt bij Allround Boxing al lid worden vanaf € 15,– per maand. Anders kunt u ook kiezen voor losse lessen vanaf € 8,– per les of gebruik maken van onze 10 lessen strippenkaart.

kom langs voor een gratis proefles

Wij “de leden” nodigen jouw uit om eens lekker een uurtje gratis met ons mee te trainen. Kom gerust een keertje langs om de unieke sfeer te proeven bij Allround Boxing.

Allround boxing wordt gesponsord door: