Bjorn Hoogeveen
Trainer
Bjorn is in 1992 begonnen met boksen bij Boxing Alphen. Later is hij gaan kickboksen en heeft hij in beide sporten wedstrijden gebokst. In 2001 is hij begonnen met lesgeven. In de tussentijd heeft hij diploma’s gehaald voor Jeugd bokstrainer, Kickboks leraar A, Kickboks leraar B, Progressive Calisthenics, Kettlebell trainer en een E.H.B.O. diploma.

Josien Hoogeveen
Administateur
Josien is verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden bij Allround Boxing. Ze traint zelf drie keer in de week. Tevens is Josien de contactpersoon bij Allround Boxing voor al uw vragen.

Arie Versluis
Trainer
Arie is op zijn vierde jaar begonnen met thaiboksen en kickboksen. Hij geeft kickboksles aan de jeugd en verzorgd het lesgeven aan recreanten. Ook geeft hij op donderdag kickboksles aan de volwassenen. Arie heeft diploma’s voor Jeugdkickbokstrainer en kickboksleraar B.

Yann-Erik Wientjes
Allround bestuurder
Yann-Erik is bestuurslid bij Allround Boxing en inzetbaar op ieder vlak (Allround). Tot zijn 32e heeft hij 15 jaar lang op thaiboksen gezeten. Na een lange periode squash en golf te hebben gedaan, is hij nu weer aan het boksen.

Melanie Stapelkamp
Marketeer
Melanie is bij Allround Boxing begonnen met de zak training. Na enige tijd is ze overgestapt naar het boksen. Af en toe pikt ze ook nog wel eens een kickboksles mee voor de variatie. Ze beheert de social media accounts van Allround Boxing en houdt zich bezig met de marketing binnen de club.

Marjolein Uitbeijerse
Webmaster
Marjolein is verantwoordelijk voor de inhoud en vormgeving van de website. Zelf traint ze vanaf 2016 bij Allround Boxing afwisselend boksen en kickboksen.

Kali Versluis
Trainer
Kali is al sinds haar jeugd bezig met thaiboksen en kickboksen. Ze heeft meerdere wedstrijden gebokst en is sinds een aantal jaren trainer van de dames groep bij Allround Boxing. Kali heeft diploma’s voor Jeugdkickbokstrainer en kickboksleraar B.

Jeffrey van den Elshout was 17 jaar toen hij begon met boksen. Op zijn 20ste is hij erbij gaan Thaiboksen. Bij Allround Boxing geeft hij les aan de damesgroep op maandag. Op dinsdag geeft hij boks training voor volwassenen.

Jimi Coenen ,Trainer

Ik kom uit Den Haag en ben daar ook als eerst begonnen met sport.

Het begon met Taekwondo, daarna ben ik Judo gaan beoefenen en uiteindelijk ben ik begonnen met kickboxen, grappling/BJJ en MMA. Ik heb nationaal en internationaal gevochten. Met kickboxen tot nu toe alleen in Nederland en met MMA heb ik in China en Spanje gevochten. Mijn doel is om zo ver mogelijk te komen in de vechtsport en buiten dat om ook andere mensen te helpen en te trainen.

De diploma’s die ik heb gehaald zijn onder andere: SKMO A & B, deze heb ik samen succesvol afgerond met Bjorn Hoogeveen.

Na de SKMO te hebben afgerond ben ik begonnen met les geven en ben ik met de AALO begonnen. Hier heb ik de level 1, 2 en 3 afgerond. Momenteel ben ik bezig met de level 4 opleiding (personal trainer). Buiten de MMA lessen geef ik ook Kickboks les, privé training, duo training, small group training en circuit training.